Wonen in het groene Maliskamp

Rosmalen

Levendig Rosmalen
Maliskamp ligt in de voormalige gemeente Rosmalen. Een leuke kern met een breed scala aan kleinere winkels, restaurants, cafés en terrasjes. Een filmpje kijken of een theatervoorstelling bezoeken kan in PERRON 3.

En iedere donderdag kunt u terecht op de levendige weekmarkt aan De Driesprong voor verse groeten, fruit, bloemen, kaas en nog veel meer. Evenementen zoals Rosmalen Avenue en het jaarlijkse KOM festival maken bruisend Rosmalen compleet.

   

Zomer in Maliskamp
Iedere zomer maakt heel Maliskamp zich op voor het jaarlijkse Zomer Event. Een bruisend middag- en avondprogramma boordevol leuke activiteiten. Van een spelletjesparcours voor de kleintjes vanaf 2,5 jaar en een lasergame voor tieners tot een wielertocht van ruim 50 kilometer. Met als afsluiting een gezellige bbq met dj!

Maliskampse bosloop
Maliskamp Events organiseert jaarlijks een bosloop, die dwars door het mooie Maliskamp loopt. De Bosloop loopt dwars door het mooie Maliskamp. Wil je meedoen? Dan kun je kiezen uit een route van 5 of 10 kilometer. En voor de kinderen is er de kidsrun van ongeveer 1 kilometer. Ben je minder sportief aangelegd? Als supporter langs de lijn heb je ook gegarandeerd een leuke middag.