Wonen in het groene Maliskamp

Wonen volgens uw idee

U mag kiezen
Zoveel mensen zoveel wensen. En wij willen graag overal een passend antwoord op hebben. Daarom is er bij ons in het ‘Mijn Idee’-concept heel veel maatwerk mogelijk. Denk aan het uitbouwen van de begane grond of het plaatsen van een dakkapel. Het wijzigen van de woning- en garage indeling of het verplaatsen van badkamer en keuken.

Om uw huis nog unieker te maken zodat deze helemaal voldoet aan uw woonwensen is er bovendien nog veel maatwerk mogelijk. Hieronder komt u al wat uitgewerkte specials tegen. Heeft u andere wensen? Dan kunt u die bespreken met uw kopersbegeleider. Dat is wonen naar uw idee!

Wat dacht u van deze Hoedemakers specials?

KIES VOOR EEN KELDER
Een kelder biedt extra ruimte, die je misschien goed kunt gebruiken. Denk aan extra opslagruimte. Maar een kelder kan ook ingericht worden als speel- of televisieruimte voor de kinderen. Of wat dacht u van een wijnkelder?

EXTRA RUIMTE MET EEN VLIERING
Nog meer bergruimte nodig? Dat kan! Bijvoorbeeld door te kiezen voor een vliering die bereikbaar is via een vlizotrap op de tweede verdieping.

LAAT UW TUIN ONTWERPEN
Een nieuwe tuin is heerlijk. Maar het daadwerkelijke ontwerpen en aanleggen vergt veel denkwerk en tijd. Wij kunnen je helpen met een tuinontwerp en ervoor zorgen dat deze tegelijk met uw woning helemaal klaar is.


   

SMART WONEN
Met Smart Wonen haal je slimme elektrafunctionaliteiten in huis, zoals centrale lichtbediening en de mogelijkheid om je elektraverbruik te monitoren. En er kan nog veel meer om het gemak of de veiligheid in je woning te vergroten. Bespreek uw wensen met onze kopersbegeleider en maak je woning zo smart als u dat wilt.

PREMIUM WONEN
De premium woning is een instapklare, zeer complete woning. Zo heeft de woning luxe details die je onder
andere terugziet in de keuken, het sanitair, de kozijnen en het hang- en sluitwerk. De woning kan compleet met afgewerkte wanden en vloeren worden opgeleverd. U kunt er dus zo in!

LOW ENERGY WONEN
Een nieuwbouwwoning is erg energiezuinig en comfortabel. Met het Low energy pakket van Hoedemakers gaat u daarin nog een stapje verder! Het levert een sterke reductie op van uw energielasten. U wordt namelijk voor een groot deel zelfvoorzienend. Met het Low energy pakket profiteert u van extra comfort, lage energielasten, aantrekkelijke financieringsmogelijkheden en een voor de toekomst meer waardevaste woning.