Wonen in het groene Maliskamp

18 februari: start verkoop

03 februari 2017

Op zaterdag 18 februari brengt Hoedemakers bouw en ontwikkeling een grote diversiteit aan nieuwbouwwoningen in Maliskamp in verkoop. Het nieuwbouwplan, genaamd Eikenburg, omvat ruime hoek- en tussenwoningen, tweekappers, vrijstaande en levensloopbestendige woningen.

Van de maar liefst 61 nieuwbouwhuizen zijn brochures beschikbaar met uitgebreide informatie, artist impressions, plattegronden en prijzen. Geïnteresseerden zijn van harte welkom bij de start verkoop op 18 februari vanaf 11.00 uur in Brasserie Fleurie aan de Driesprong 11 in Rosmalen om de brochure op te halen en vragen te stellen.

Veel keuze
Heeft u altijd al midden in het groen willen wonen? In een mooie en rustieke omgeving, waar u vanuit uw woning zo de bossen in loopt? Dan is een woning in Eikenburg echt iets voor u! Bovendien kunt u in de woningen van Hoedemakers nog heel veel zelf kiezen. U deelt de woning zo in, dat deze helemaal bij u past. Daarnaast zijn er bijzondere pakketten die uw nieuwe huis helemaal af kunnen maken. Wilt u bijvoorbeeld de instapklare Premium Woning of bespaart u maandelijks op de energielasten door te gaan voor Low Energy Wonen? Allemaal dingen die in Eikenburg nog helemaal open staan.

Meer weten?
In Eikenburg  komen 61 nieuwbouwwoningen; van tussenwoningen tot riante vrijstaande huizen. Loop op 18 februari tussen 11.00 en 13.00 uur binnen bij Brasserie Fleurie aan de Driesprong 11 in Rosmalen voor een brochure met prijslijst, plattegronden en meer informatie over de mogelijkheden. Medewerkers van makelaarskantoor Het Waare Huis en Hoedemakers bouw en ontwikkeling zijn aanwezig om al uw vragen te beantwoorden.

« ga terug