Wonen in het groene Maliskamp

Eikenburg uitverkocht. Van start in Maliskamp!

06 november 2017

Met succes ging nieuwbouwproject Eikenburg in februari van dit jaar in verkoop. Een geliefde plek, zo bleek; het project is helemaal uitverkocht en de voorbereidingen zijn zodanig gevorderd dat de bouw kan starten. In november is het zover! Uiteraard gaan we dat met alle kopers dit jaar nog goed vieren. Hierover krijgen zij persoonlijk bericht. In totaal worden er 61 woningen toegevoegd aan het groene en centraal gelegen Maliskamp.

De woningen in Eikenburg hebben een mooie architectuur, wat natuurlijk de eerste voorwaarde is voor succes. Maar dat is het niet alleen: met een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van  energiezuinig wonen, uitbreiding en afwerking van zowel huis als tuin, kan de koper er helemaal zijn eigen draai aan geven. Ontwikkelaar Hein Geertsma van Hoedemakers spreekt met enthousiasme over het project. “Het geeft voldoening om te ontwikkelen op deze aantrekkelijke inbreidingslocatie met ruimte voor individuele inbreng van degenen waar we het allemaal voor doen; de bewoner.  Veel mensen uit de directe omgeving hebben er de droomwoning gevonden waar ze al lange tijd naar op zoek waren.”

Wonen in het vriendelijke, rustige Maliskamp. Temidden van veel groen maar ook heel dichtbij de uitvalswegen en leuke steden zoals ’s-Hertogenbosch. Een woning op maat. Voor een heleboel mensen gaat Hoedemakers vanaf november aan de slag om deze droom te realiseren. 

« ga terug