Wonen in het groene Maliskamp

Woonbeurs De Kentering: lekker wonen in Rosmalen

19 november 2015

'Wonen' is een breed begrip. De Stichting Thuis in Rosmalen organiseert jaarlijks een thema bijeenkomst die te maken heeft met de samenleving in Rosmalen. Kom en ontdek hoe jij kunt wonen in Rosmalen.

Lekker wonen
Dit jaar is 'lekker wonen in Rosmalen' het thema van de stichting, dat het dorp elk jaar wil laten kennismaken met een ander aspect van het dorpsleven. Vrijdag 27 en zaterdag 28 november wordt De Kentering omgetoverd tot grote woonbeurs, waar makelaars, banken, bouwbedrijven en innovatieve bedrijven zich mogen presenteren. Dit jaar is het de bedoeling om de Rosmalenaren warm te maken voor een verhuizing binnen eigen dorp.

Programma
Op vrijdagavond de 27e vanaf 19.30 uur komen de wethouders Logister, Van Son en Kagie om uitleg te geven over de toekomstige bouwprojecten in Rosmalen. Zaterdag 28 november vanaf 11.00 uur komen de instanties die te maken hebben met verhuizen en woondiensten verlenen. Ook is er bijvoorbeeld een 3D-bril, waarmee meerdere bouwprojecten in Rosmalen alvast van binnen bekeken kunnen worden.

Meer weten?
Bekijk de website van Thuis in Rosmalen.

« ga terug